10.06.2009 г., 8:14 ч.

Налице 

  Поезия » Друга
600 0 1


днес се виждаме
и не говорим
ако говорим думите бодат
ехото на болката
думите на болката
когато болката
замлъкне
говорим ние с
жестове

така е трудно
да нападаш
а така е лесно
да загубиш

битка
с мойто его
битка със
прозрачен враг
не виждам
мечове и ризници

но налице
са раните ми/ни
налице

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "ние" ми се струва в повече. И финалът не съм убеден, че не може да е по-читав. Поздрав.
Предложения
: ??:??