4.08.2008 г., 10:30 ч.

Намек 

  Поезия » Любовна
931 0 35

                Намек

Аз разбрах как дишат в тебе
чувствата на власт, на похот
и разнежен в тази жега,
искаше ме - Дон Кихоте!...

Но не каза нищо после...
само намек ми поднесе
и остана сластна мисъл...
между нас - унесени!...

Само ако беше сбъркал...
своя ход... и малко още...
и ако в това объркване
останах с тебе снощи!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??