4.10.2011 г., 16:27 ч.

Намери време да обичаш 

  Поезия » Друга
704 0 0

И когато най-боли

и разочарована си ти,

не накланяй ти глава,

а погледни към щастливите лица!

 

Това са хората, които те обичат

и в теб се силно вричат.

Те са на ръка разстояние,

спират твоето отчаяние.

 

Сълзите ще изтрият

и нов лъч в душата ще открият.

Обичай ги с цялото си сърце,

те връщат усмивката на твоето лице!

 

Защитавай ги в трудност и беда,

с тях никога няма да бъдеш сама!

Нищо не струва повече от тях.

Не ги предавай- не прави този грях!

 

Те са винаги там, когато се нуждаеш,

ще протегнат ръка за да се изправиш!

Единствено истински са те,

пази ги дълбоко в своето сърце!

 

© Ванс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??