30.08.2023 г., 20:22 ч.

Намерих ли? 

  Поезия » Любовна
168 0 0

Потопих се във Вселена

чувствам се щастливо обременена.

Неочаквано изпаднах в безтегловност

опияниението го усещам със тревожност.

Енергията ми иска в тази вечност да се рее

всичко заобикалящо я нека бледнее.

Щастие се прибави към всичко прекрасно

нереалистично, та чак опасно.

Това ли толкова време манифестирах,

лутайки се себеувреждащо, та чак умирах..

Колко ли дълго ще усещам там?

Дано лошият изход остане ням.

© Бетина Божидарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??