14.04.2006 г., 0:12 ч.

Намерих те 

  Поезия
1044 0 2
Намерих те! В очи–магия,
до скоро непознат,
в душа-стихия
в тоз объркан свят,
в ръце с типично мъжка сила
готови да ме задушат.
Но този път не се боя,
те няма да ме наранят!

© Мария Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??