6.02.2008 г., 9:19 ч.

Намерих те 

  Поезия » Любовна
1101 0 17

Снежинките не падат, а танцуват;

не носят студ, а бяла топлина.

Небето на сърдито се преструва,

а всъщност пръска мека светлина...

 

И всичко е по-хубаво от вчера.

Мелодия във въздуха звучи.

Какво се случи? –

Просто те намерих.

И ти си влюбен – отдалеч личи.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??