Гласът ти - арфа в тихите води,
от теб извира таз магия,
която вля през моите очи -
онази нежна страст стихийна...
Не си мираж - оазис сбъднат,
от болка по-реална си,
дано и в мене да пребъдат
всичките изстрадани мечти...
Неизживяна ще останеш, аз
все ненаситен на теб ще бъда,
намерих те - мой ценен тюркоаз...
в живота си, на светъл ъгъл...
© Тони Главоногов Всички права запазени