16 авг. 2011 г., 13:11

Намерих те 

  Поэзия » Любовная
1220 0 3

Гласът ти - арфа в тихите води,

от теб извира таз магия,

която вля през моите очи -

онази нежна страст стихийна...

 

Не си мираж - оазис сбъднат,

от болка по-реална си,

дано и в мене да пребъдат

всичките изстрадани мечти...

 

Неизживяна ще останеш, аз

все ненаситен на теб ще бъда,

намерих те - мой ценен тюркоаз...

в живота си, на светъл ъгъл...

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??