Aug 16, 2011, 1:11 PM

Намерих те 

  Poetry » Love
1233 0 3

Гласът ти - арфа в тихите води,

от теб извира таз магия,

която вля през моите очи -

онази нежна страст стихийна...

 

Не си мираж - оазис сбъднат,

от болка по-реална си,

дано и в мене да пребъдат

всичките изстрадани мечти...

 

Неизживяна ще останеш, аз

все ненаситен на теб ще бъда,

намерих те - мой ценен тюркоаз...

в живота си, на светъл ъгъл...

© Тони Главоногов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??