15.11.2005 г., 12:43 ч.

НАМЕРИХ ТЕ ЛЮБОВ 

  Поезия
2069 0 6

Лутах се като слепец в живота си,
търсейки любовта която така и не съзрях
едва сега я открих и разбрах,
че преди съществувах,но истински не живях

И чувствам се като новородена
прекрасен ми се струва всеки идващ ден,
защото знам че за теб съм родена,
а ти си създаден специално за мен

Открихме се и се заклехме че не ще се разделим,
в живота занапред ръка за ръка ще вървим,
радост и мъка ще споделим,
щом сме двама   несгодите ще победим

© Валерия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??