Зад пердето поглежда
Скрита вяра надежда
Дяволито намига
Вятър пердето повдига
Вика ме вън
С трепет и звън
Под звездите небесни
Да послушаме ангелски песни
Сред облаци бели
Пътя смело поели
Има има надежда
Скрита под вежда
В дълбоки очи
Скрита а силно блести
Ако някой надеждата вземе
Без вяра човеци ще мреме
Без път ще вървим
Света ще морим
Има има надежда
Зад всеки ъгъл поглежда
Маха ни тя закачливо
Има нещо останало живо
© Любомир Деничин Всички права запазени