15.01.2008 г., 10:17 ч.

Намразена любов 

  Поезия » Любовна
494 0 1
 

НАМРАЗЕНА  ЛЮБОВ

 

Беше зима, но суха, без сняг!

Лято без слънце, а точно обратно.

Пролетта скри свойта свежа душа.

Есента беше бедна стократно.

 

Сезоните мразеха наш`та любов!

Видяха те рожба родена насила...

Безжизнена, грохнала, тътреща бавно,

като вървяща в пустиня камила.

 

С тази любов ни намрази светът!?

Нека върнем всичко отново!

За да има сезони с чиста любов,

слагаме край и готово!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??