25.03.2008 г., 9:54 ч.

Намрази ме 

  Поезия » Любовна
693 0 3
Намрази ме

Намрази ме, защото те обичам
и винаги към тебе ще летя,
намрази ме, защото в теб се вричам
и вечно аз над теб ще бдя.

Намрази ме, защото се страхувам
да се отдам на чувствата сега,
намрази ме, защото теб бленувам
и искам да си с мене във нощта.

Намрази ме, защото изход няма
и вече задушавам се така,
намрази ме, защото веч' не мога
да превъзмогна любовта.

Намрази ме, защото не издържам
и мислите разкъсват ме сега,
намрази ме, защото се привързвам
към тебе повече от всичко на света!


С.И.
25.о3.2008

© dimitroff Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Че кой мрази за такова нещо
    Да няма грешка
    Поздрав и - пиши!
  • Хубаво е!
    Двете крайности в битка
  • Силно...Има хляб в тебе. Ама да си сядаш на д-то и да пишеш по-често!
Предложения
: ??:??