6.05.2016 г., 17:21 ч.

Написах стих 

  Поезия » Любовна
340 0 0

                                                Написах стих

 

Написах стих аз на една жена,

дали прочете го,дали ме тя разбра.

Един стих, сонет на Любовта!

Почуствах този стих, от моята душа,

любовен стих, дали го осъзна?

Навън бе пролет, сезона на Любовта,

разцъфнали цветовете, красота една.

Дали и при нас ще разцъфне Любовта,

но няма отговор от теб сега.

Кажи какво мислиш, какво чувстваш ти!

Дали старомодно е на кажеш нещо в стих,

да старомоден съм, скромен, тих.

Туй що чувствам пиша аз сега,

дойде от вътре ми го написах веднага.

Моето същество преди мен те опозна,

прошепна ми това ще бъде Тя!

Дали за теб е важно или важни са други неща,

а Любовта е тръпката, поне за мен е така,

ако тя е взаимна ще се получи Искра,

която ще запали Огъня на Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??