25.10.2008 г., 9:36 ч.

Напиши ми "Обичам те" с главно "О" (да заприлича на бесило) 

  Поезия » Любовна
2404 0 15


Напиши ми "Обичам те" с главно "О",
(да заприлича на примка, на бесило),
на което да отпусна свойто тяло.
Да увисна в нищото - следите скрило.

Нарисувай ми Ад, в който да пропадна.
(Поне ще бъда близо (винаги) до тебе).
Едва ли бих могла да ти го открадна...
(Сърце на Дявол не се краде без време).

Издълбай в душата ми кървавите букви,
и нещо напиши ми (ако изобщо ме обичаш)...
Крещя ли?Плача ли?Не спирай да дълбаеш!
(Дори и на жесток да заприличаш).

Татуирай в сърцето ми името -  петбуквено.
(Или избери си някое от всички твои имена).
Душата ти ще взема и затворя в себе си.
(Ала може ли да се превзема душа на Сатана?)

Ако решиш да слееш живота си с мене...
Изгравирай любовта си върху пръстен златен.
Какво си мислиш - кой ли знае?
(Светът на Дявола е тайнствен, необятен).

Напиши ми "Обичам те" с главно "О",
(да заприлича на примка, на бесило),
на което да отпусна свойто тяло.
Да увисна в нищото - следите скрило.




© something else Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??