Напиши ми писмо.
Наречи ме “любима”.
Напиши, че за теб
съм най-необходимата.
Излъжи ме без страх –
ще ти вярвам безкрайно.
Нека тази лъжа
се превърне в реалност.
Може би аз за теб
съм наистина свидна.
Може би ти от мен
си по-слаб, а не по-силният.
Напиши ми писмо.
Наречи ме “любима”.
Тази твоя лъжа
ми е необходима.
© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени