2.12.2023 г., 18:12 ч.

Напращели облаци от страст 

  Поезия » Хумористична
250 1 9


Зад планината облаци надничат,
като гърди от сутиен,
а очите ми от нея ги събличат
и бели, меки, изкушават мен...

Между тях ми иде да се метна,
тъй както вълк на пухеста овца,
а после вдъхновено да ги цепна
със светкавицата на страстта...

И не, че воайорствам със пейзажа,
но облаците цицести ми пращат зов -
С слънцезащитен крем ще ги намажа,
а после и за друго съм готов...

Пък нека казват, че са водна пара -
Отлично виждам, че не са това!
На учени глави не давам вяра,
протягам в този миг към тях ръка...

Светкавицата е готова, аз съм Зевс,
а те, девици, майна й на Хера!
Омръзна ми от тоз' стандартен секс
във бялата ми стая на миндера...
*****
След час ли, два ли (на кого му пука?)
доволно медсестрата произнесе:
- Бе, верно, луд си, ама тъй ма чука,
че, истина е, в облаците ме отнесе...

01.12.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??