10.04.2008 г., 8:27 ч.

НаправИ го! 

  Поезия
618 0 10
Нахълтай в моя дом внезапно.
Разкъсай ме с очи.
Върни ме към онази стара песен,

в която питам що е лято,
а лятото мълчи,
изнизвайки се тихо под вратата.

Накълцай въздуха над мен
с движения на птица,
родена да ми бъде покровител.

По съмнало ще видиш как
претъпкано сърце
ти предоставя доживотно жителство.

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??