29.03.2013 г., 11:21 ч.

Направи го 

  Поезия » Еротична
1662 2 1

Направи го, както само ти го можеш,

докосни ме с пареща ръка.

Постепенно ти ще усетиш

нежността на моите бедра.

 

Ще тръпна цялата в екстаз,

а ти на тялото ми ще се любуваш.

Името ти ще  зова на глас,

а ти навсякъде ще ме целуваш.

 

Направи го, развълнувай всичко в мен,

искам да си щастлив и ти.

Отдавна чакаме този момент,

в който да сме двама аз и ти.

 

© Пролетното момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Реших да воайорствам, но защо е толкова кратко? Дай му по-свястно продължение! Навярно можеш!?
Предложения
: ??:??