31.05.2009 г., 18:08 ч.

Направи ме различна 

  Поезия » Любовна
1659 0 18

Разцъфвам пак от твойта топлина,

по-хубава, по-нежна съм сега

и цвят съм, докоснат от пролетната синева

и ярко и уханно за теб припламвам  в утринта.

 

Политам пак към твоята ръка,

и друга съм, различна съм сега

и птица съм, щастлива съм в твойте небеса

и приютявам в тебе своите крила.

 

Понасям се копнежно пак към твоята душа,

ефирна съм, омайна съм сега,

посрещам и дарявам те със нежността

и себе си за тебе няма да щадя!

 

© Боби Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??