Направи ми мечта от пъстра дъга
и вплети я в палитра от обич,
и в средата сложи замечтани очи,
събудени с утринен порив,
а встрани ти пръсни ореол от лъчи
от ухаеща ласкава пролет,
и мечтата пусни, нека тя полети,
да пътува със птичия полет.
Да достигне земи, непознати дори,
да докосне простора свободeн
и за мен да трепти, да искри, да пламти
във света за мечтите отворен.
© Сеси Всички права запазени