14.10.2007 г., 15:04 ч.

Напразно изречени думи... 

  Поезия
696 0 5
 


Напразно изречени думи...

Господи, така неистово ги мразя...

Те влудяват... И дразнят...

Разпалват, а после без милост убиват...

Напразно изречени думи...

Похабен безвъзвратно животворен дъх...

Дъх, разпилян сред Всемира...


Напразно изречени думи...

Ах, как неистово съм ги намразила само!

Те те връзват... И съсичат...

Удрят те в сърцето... Глас и шум...

Похабени мечти, похабени дихания...

Похабен животворен дъх...

Напразно изречени думи...

Мълчи...

© Дани Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??