Напразно изречени думи...
Господи, така неистово ги мразя...
Те влудяват... И дразнят...
Разпалват, а после без милост убиват...
Напразно изречени думи...
Похабен безвъзвратно животворен дъх...
Дъх, разпилян сред Всемира...
Напразно изречени думи...
Ах, как неистово съм ги намразила само!
Те те връзват... И съсичат...
Удрят те в сърцето... Глас и шум...
Похабени мечти, похабени дихания...
Похабен животворен дъх...
Напразно изречени думи...
Мълчи...
© Дани Иванова All rights reserved.