3.06.2009 г., 17:20 ч.

Напред е пътят 

  Поезия » Философска
827 0 0

"Напред е пътят"

 

Какво отнето бе от нас във времето?

какво забравихме да споделим?

Дълго чакахме - сега сме закъснели!

Надеждите кога ще възкресим?

 

Каква забрава ни обсеби и погуби

и ни затвори и последната врата?

Всеки част от себе си сега загуби,

за да намери само вечността.

 

Не е била напразна всяка крачка

и имат смисъл нашите дела.

Не сме вървяли в кръг и заслепени,

а сме вярвали - всеки в своята мечта!

 

Ако някога във някой светъл ден

загубим вярата във себе си и се стопим...

Дано тогава се опитаме да разберем,

че пътят е единствено напред

и трябва смело да го извървим!

© Горан Русинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??