3.07.2024 г., 20:40 ч.

Напред към избори наесен 

  Поезия » Гражданска
115 0 0

Напред към избори наесен,
напред народе да вървим
а изборът е много лесен
щом можем пак да го проспим.

 

А резултатът ще е същи
макар броен до късен час,
и тез' що си стояха в къщи
ще протестират с пълен глас.

 

За преговори пак ще чака
екип, събран надве-натри
а кукловодите от мрака
пак ще делят власт и пари.

 

А уж властта е на народа
но не и власт докато спим,
не дава никой в дар свобода
на избори пак да вървим.

© Огнян Железов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??