9.05.2012 г., 17:28 ч.

напред, назад... 

  Поезия » Любовна
1061 0 0

Отдавна ни полъх, ни следа
от любовните диви пеперуди.
В захвата на таз тиха самота,
от спомени сърцето се буди.

 

И бавно се спускат пред мен
наивните, детските грешки.
Отминал, предишен сюжет
на глупав живот нечовешки.

 

А с поглед, устремен само напред,
заели са се да гледат очите.
Уви, сърцето с душата в комплект
умело се връщат назад във мечтите...

© Цуци Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??