4.10.2009 г., 20:57 ч.

Напук... 

  Поезия » Друга
624 0 4

Напук на земното привличане,

напук на хорските закани-

да полетим, да се обичаме,

без правила, без мними обещания.

Кръвта ни - млада, дива,

същинска лава закипява в нас,

отделяме се от земята, няма сила,

която да смрази върховния екстаз.

Напук на всяка гравитация-

ще бъда с теб, ще плувам в залеза,

физичните закони са измислици,

а тук задържа ни една реалност.

© Радосвета Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??