22.11.2008 г., 9:42 ч.

Напук! 

  Поезия » Любовна
743 0 4
Крещи и викай, че ме мразиш!
Обиждай, мачкай силно моята душа!
Напук на всичко в спомен ще те пазя,
напук на теб ще диша още любовта!

Разказвай пак на другите за мене!
Хули ме! Във лицето ми се смей!
Напук ще помня със усмивка хубавото време,
напук на теб сърцето ми ще грей!

Отхвърляй ме! И давай, още ме отричай!
Смачкай с ударите моята душа.
Напук аз пак до болка ще обичам,
напук на тебе няма да пролея и една сълза!

Лъжи ме, после с ярост ме захвърляй
там където има само черен мрак!
Напук отново ще възкръсвам!
Напук на теб ще съм щастлива пак!

© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??