Аз вече казах-"Напусни!",
не можеш времето да върнеш ,
това със нас било е
някога преди ,
това от много време е
минало свършено !
И там където ти ,
проклина името ми на разсъмване ,
сега е пълно с бурени ,треви ,
не можеш времето да върнеш .
Оная рокля ,знаеш я нали ,
която караше те да се връщаш ,
е вече на парчета
и вали ,
не няма как
времето да върнеш .
© Jivka Koleva Всички права запазени