27.05.2020 г., 7:15 ч.

Наричане 

  Поезия » Любовна, Философска
552 5 1

 

Да бъдеш от кошмарите, събудена!
Наяве да си блага и смирена! 
Във мене тъй дълбоко да си влюбена,
обичана със жар и споделена!
Вземи си залъче от обредния хляб,
а после преглътни с вода, светена.
Събрал съм те във целият си свят.
И тайно се надявам Ти пък Мене...
Заклевам те! Бъди благословена!
Аз хубости безкрай ще ти наричам!
Заслужила си мойта съкровеност -
от тук, че доживот да те обичам!

 

Стихопат.
Danny Diester

 

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??