10.05.2006 г., 22:36 ч.

Нарисувах.... 

  Поезия
669 0 0
От дъхът си топъл нарисувах сърце,
но замръзна горкото и изстрих го
с ръце.
Нарисувах сълзи,но дъхът ми горещ
без жалост стопи ги.
Нарисувах усмивка,
топлия дъх не я стопи,не замръзна
и в най-студените дни,
остана усмивка една
на прозореца нарисувана като дъга.

© Нана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??