4.10.2020 г., 7:48 ч.

Нарисувай ме 

  Поезия » Друга
308 0 0

Нарисувай ме със думи!

Опиши ме с тишина!

Сладка радост достави ми,

изваяй ме във светлина!

 

Ще остана за теб безмълвна,

направи го да бъде показно,

от щрихи тука няма нужда,

използвай небето за платно!

 

Гледай и душата да изваяш,

че тя е огледалото за мен,

достойнството и да покажеш,

духът и силен, устремен!

 

И съвестта ми изрисувай,

във нея с обич надникни!

И чистотата и изваяй

и капчица любов сложи!

 

Нарисувай ме със думи!

Нарисувай ме с любов!

С небесни звуци оцвети ме!

Повикай ме щом си готов!

© Йорданка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??