3.06.2008 г., 10:28 ч.

Нарисувай ме 

  Поезия » Любовна
653 0 8

Нарисувай ме като река,

извиваща в косите ти безкрайно!

Нарисувай ме като звезда,

блещукаща в очите ти издайно!

 

Рисувай слънце, светещо в небето

и птица, рееща до теб,

дантелен бриз, минаващ край морето,

а може би камбанен рев!

 

Рисувай с устни - те ще ти покажат.

Каква да бъда? С кой ли цвят?

И нежно те ще ти предскажат

с шептящия и топъл глас.

 

А след това сърце ми нарисувай -

сърце, в което си и ти!

Там никога не се изгубвай!

Завинаги във него остани!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??