Дрога, дрога
и свободна плът.
Близо някак си, до Бога,
ала все не виждаш път.
Мечти, мечти -
далечна светлина блести...
И думи, думи -
като яростни куршуми,
стрелкат се безмилостни звезди.
Вода, камък
и суша -
светът, е твой.
Хората -
гуша за гуша,
но, ти си над тях
и си герой.
Отче!
Отче - помогни!
Кланят ти се
грешните души,
а в душата ти,
проказата пълзи.
Дрога -
кой си всъщност, ти?
- Не зная.
Дрога...
Искам да съм в Рая!
И още -
нека да съм аз,
когато другите са пас...
Това е, звездния ми час.
Амин да кажа
и да съм самин.
- Звездите с тебе -
Божи син!
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени
Поздрави и на всички останали!