12.02.2009 г., 18:47 ч.

Нарушителите се отстраняват принудително 

  Поезия » Друга
1193 0 1
Нарисува ми дъгата,
само в черно.
Изпи ме бързо,
даже и на екс.
Светофара ми заключи
да свети все червено.

Нарушителите се отстраняват
принудително.

Нарушител ли съм аз
за твоето сърце,
или може би за мястото,
където се предполага,
че то съществува?

Истината в думите ми
доста ли смущава
подредения ти живот,
пълен с разхвърляни мисли?

Знам и без да ми го казваш,
пристрастен си.
Към цигарите,към алкохола,
към парите и реалността.
Пристрастен си и към мен.

А аз съм по-опасна даже и от наркотик...

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Щом е пристрастен И към лирическата, значи тя е щастливка.
Предложения
: ??:??