И беше лято... едно незабравимо лято!
И теб те имаше, точно както и сега те има,
и мен ме имаше и пак ме има - също като теб,
но "НАС" изгуби се по пътя.
Остана в дълбините на душите ни и там се скри.
Затворено то там стои, обвито в стъкло.
А, знаеш ли - чупливо е и бързо се троши!
Но няма да останем същите,
животът ще ни промени.
Дори стъклата да се счупят в душите ни,
нашата любов не ще се възроди.
© Мег Христова Всички права запазени