23.10.2017 г., 11:27 ч.

"Нашата България" 

  Поезия
877 1 1

 

Нашата България

Тя е – и ще остане в сърцата ни!

Тя е  покварена, Тя не е защитена Тя е изоставена,

Тя е богата, но не e оценена.

Тя е Роден край!

Тя е всичко красиво което можем да си представим 

и трябва да опазим –

природа,слънце, море, реки, планини,

въздух, традиция, мир, религия и вдъхновение.

Тя  е легенда Тя е изворът на любовта.

“Тя е нашата България“.

© Asya Dimitrova Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз съм българче »

14 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??