Нашата България
Тя е – и ще остане в сърцата ни!
Тя е покварена, Тя не е защитена Тя е изоставена,
Тя е богата, но не e оценена.
Тя е Роден край!
Тя е всичко красиво което можем да си представим
и трябва да опазим –
природа,слънце, море, реки, планини,
въздух, традиция, мир, религия и вдъхновение.
Тя е легенда Тя е изворът на любовта.
“Тя е нашата България“.
© Asya Dimitrova All rights reserved.