4.09.2007 г., 12:36 ч.

Нашата любов 

  Поезия
923 0 3
    Нашата любов

Зарових я
три метра под земята,
от теб, от себе си
там исках да я скрия.
В ковчег лежи,
три метра под земята,
но сили нямах аз да я убия.

Зарових я,
поне от тебе да я скрия,
а аз... дано забравя колко е била красива.
Ако не те е грях, убий я.
Но аз не съм убийца,
погребах я, но ЖИВА.

© Мари Пиф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??