1.09.2007 г., 19:54 ч.

Нашата песен  

  Поезия
526 0 1
Песента мечтана слушам в този час.
Навън тихо вали - лято ли е или есен -
междината е странна игра.
С теб какви сме - приятели или ангели,
срещнали се света да преобразят.
Това е нашата песен -
чиста, като бистра вода;
дълбока, като зелена гора;
истинска, като Божия молитва.
Взаимно сме си всичко.
Заедно сме обич необяснима.
Сплетените ни ръце са като Божи рамене,
готови на всеки да помогнат.
Нашата песен - тъй нежна,
приказно красива,
изпълнена с романтика,
водеща всеки към сърцевината на Любовта.
Ти и аз сме Любов -
осъзната или не,
платонична или не -
с нея всичко с теб градим.
Опора ни е в тъжни, тежки, мъчни мигове,
лъч светлина - вяра, надежда и капка мъдрост.
Посвещавам ти нашата песен
и вовек на теб ще ми напомня.


Ishtar - Horchat Hai Caliptos

На Живко
01.09.2007

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??