12.10.2016 г., 7:36 ч.

Нашата среща 

  Поезия » Любовна
482 1 0

 

 

Не открих стъпките ти на този адрес,

но въпреки това, че се разминахме сега,

знам че бил си тук и че си навсякъде,

защото следвам усещането си за теб,

 

как и ти ме търсиш, както в предишен живот

така и днес, и утре и след вечност...

Знам, че ще се намерим пак един в другиго,

където и да сме, само защото се обичаме...

 

И това ни прави неразделни независимо

дали между нас хиляда или само една крачка...

И тогава, когато отново се срещнем,

когато живота подари ни този миг небесен-

 

Ще можеш свободно да си този, който си...

и в усмивката ти просто аз ще бъда себе си...,

и в песента на погледа ти ще слушам как...

мелодията ти, слива се с моята в хармония...

 

 

© Виктория Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??