1.12.2006 г., 0:05 ч.

НАШИТЕ НОЩИ 

  Поезия
710 0 0

НАШИТЕ НОЩИ

 

Настане вечер, В леглото сме с теб,

След ефирен любовен ден,

Настроение за ласки и необуздана любов

Трепти – надига се в мен.

 

Но – тежко заспала си ти,

Няма трепет, няма мечти,

Всеки самостоятелно

Трябва да спи.

 

Това е тежко – решение твое нали.

Силно завита, стоплено спяща,

На педя от теб, оставяш ме ти

Безмълвно лежащ – без секс, без мечти.

 

И тази вечер е трудна за сън.

Тишината боли, няма и звън,

Няма въздишки, няма стон,

Безмълвна е нощта – за моя нагон.

 

Сутринта далеч е – мисля си Аз,

Обгърнат от мисли и лек страх,

Надежда прокрадва се някаква в мен,

Че Утре ще бъде по-добър Ден...

© Желязко Марков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??