4.10.2006 г., 12:08 ч.

нашият час 

  Поезия
553 0 2
удари нашият час,
птиците надушиха това,
с алкохол бе залята и тази улица,
пяни младежи ,
бягаха голи,
в бои изрисувани
бяха телата им,
а от главите им
дълги коси,
се развяваха.
Нашият час дойде,
мамо,моето време
моят бунт,моят хазарт,
моят живот.
Искам да преобърна
светът
искам той да знае,
че аз съществувам.
Не аз,
че ние съществуваме.
Че ние сме новите,
че ние ще се борим,
че ние искаме свобода.
...свобода.да свобода.

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • много madmenski звучи ти неразбираш,аз за каква свобода говоряне ме ли виждаш какво същество съм
  • Много патриотично звучи...
Предложения
: ??:??