19.11.2019 г., 18:08 ч.

Нашият ден 

  Поезия » Любовна, Друга
444 0 0

 

Прибирам се ужасно уморен,

а тя сигурно очаква букет...

изненади, вечери и малки кутийки.

Заслужава ги (признавам си) ...

Не съм такъв,

други са й сваляли звезди,

готвили вечеря с ароматни свещи

и купували бижута скъпи.

Не съм такъв,

обичам със сърце... простичко е.

Всеки може с пари.

Прибирам се ужасно уморен,

тя посреща ме с усмивка.

Прегръща ме и съм у дома..

и обичам. Друго не умея,

друго и няма значение

в този ден... нашият.

 

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??