8.09.2013 г., 17:40 ч.

Нашият План 

  Поезия » Любовна
638 0 1

Един ден ще си спомниш за мене,

но моля те, нека с "добро",

ще знаеш, че имаше време,

когато всичко бе просто любов.

 

Усмивка ще стрелне лицето ти бледо,

ще капне сълза от очите ти знам,

защото вътре, сърцето горещо

ще помни още страстния плам.

 

А бяхме млади и адски наивни,

лудост и жар царяха във нас

и дните един по един си броихме,

да бъдем "в едно" бе нашият План.

 

Изтрий си сълзите и пак усмихни се,

и знай, че някъде... Там,

Любов гореща все още седи си,

за Теб, за Мен... за нашия План!

 

© Христо Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??