26.01.2017 г., 9:27 ч.

Нашият свят 

  Поезия » Гражданска
304 0 0

Хората се променят,

времената – също.

Законите се сменят,

да е лош на всеки е присъщо.

Сбрал вежди, другите вини,

не признава свойте кривини.

Всеки друг му е виновен,

дори и денят, дето е дъждовен.

Но може би ще дойде ден съдбовен,

всеки свойте грешки ще разбере

и ръка за помирение на врага свой ще подаде.

Нека не се залъгваме, братя и сестри,

навярно този ден нивга няма да се състои.

Ще бъде като 29 февруари в календара,

като ферибот на ЖП-гара.

© Donika Jelkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??