Снежно,
театрално
роболепно
асинхронизиране в
хаос от възприятия,
ограбващо сетивата ти.
Тихо,
нереално,
експанзивно
овчедушие пред
болката от избора,
разлагаща душата ми.
А можехме да полетим,
тегобите да разпилеем
и совите да приютим,
мечтите си да слеем...
ожесточено
търсещи
отминалото!
04.02.08.
Пловдив
© Бехрин Всички права запазени