насрещни ветрове
веят
по бели друмища
по черни стърнища
зелени треви
изсъхнали трънища
вятър насрещен
думите назад отнася
и там
ги чуваш
и по тях
ме настигаш
защото
всичко
изречено някога
безмълвно в сърцето
връща
насрещният вятър
©2013 Соня Емануилова
© Соня Емануилова Всички права запазени