30.11.2018 г., 6:31 ч.

Настоящата власт 

  Поезия » Любовна
555 1 0

Наистина не разбирам. 
Обич е. Нежност. Страст. Желание.

Копнеж... Мечтание...
Защо се промушва и тази тъга между тях?
Тя е разстоянието, което всякак ни дели...

Ала е и несигурност в бъдещото Нас...
Все въпросителни от тази, настоящата власт...

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??