Nov 30, 2018, 6:31 AM

Настоящата власт 

  Poetry » Love
561 1 0

Наистина не разбирам. 
Обич е. Нежност. Страст. Желание.

Копнеж... Мечтание...
Защо се промушва и тази тъга между тях?
Тя е разстоянието, което всякак ни дели...

Ала е и несигурност в бъдещото Нас...
Все въпросителни от тази, настоящата власт...

© З. Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??